FUN DAY

Hejsan folks!! Har precis kommit hem från tjej kvällen, vi hade värkligen roligt;) Vi lagade pasta med kyckling och creme fresh:P Sen så drack vi lite å så;) Men sen så började vi lyssna på musik satt i balkongen tog lite bilder, vi hade kul helt änkelt!! Men bilder kommer upp i nästa inlägg för nu är det ganska sent o jag orkar inte nu, ska kolla lite på CSI nu som vanligt,
Men ni får ha de bäst, god natt<3

HITT ELLER MISS?

Kollade runt lite på olika sidor, och ni vet, brukar ni kolla på the hills? men aja det sägs att Spencer och Heidi ska få barn? Tror ni på det, man har sett dom gå in i barnaffärer där de har shoppat babykläder och sedan har man bild på att spencer håller i Heidis mage o klappar den, vad tror ni, är det dom som ska ha barn eller shoppar dom till ett annat par som ska få barn? Aja men vi får helt änkelt se hur det blir med heidis mage;)

kommer de bli bra föräldrar? Blir det en Hitt eller Miss?

natur...

... godis åt jag igår när jag kollade lite på tv, det var hur gott som hälst:) Ni som kanske känner mig vet vad jag kollade på:P aa precis CSI mitt favorit program;) en sak som skulle vara väldigt kul det är att kanske vara programledare för en dag, kanske för MTV som Kenza eller på vilket program som hälst;) Men aja chansen kommer nog snart, för det skulle vara skit kul rent ut sakt haha:P



Iaf snart ska jag till min kompis, vi ska laga mat som sakt, sen ska vi till en killkompis som jag har känt ganska länge sen vi va små faktist:) iaf han har typ hemma fest så vi ska dra dit sen, hoppas de blir kuligt;) Men oj vad tiden rinner måste gå dusha lite nu, måste vara frääääsch:)

Men ni får ha de så bra, puss<3

vill du ha en makeover på din bild?

Hejsan!! det är så att jag har börjat med något nytt här på min blogg, det är så att ibland så vill man se fin och sminkad ut på bilden, så nu har jag löst det:) Ni som vill se fint sminkade ut, skicka en bild till mig och säg hur ni vill att ungefär hur du vill se ut, men för att bilden ska vara bra, så ska det vara på ditt ansikte och uppsatthår:)
Vill ni ha en liten bild makeover så skicka eran bild till [email protected]
Och vill ni också ha en helt ny frisyr som ser ut som ditt riktiga hår så får du skicka bilden med ämnet " Hår" sen ska du länka min blogg i din;) arnas blir det bara smink om du vill;)

Här så får ni se exempel:

På sidan så ser ni vilken smink jag har avnänt;)

morgon

Hallo , sitter här på min soffa och ruttnar framför datorn, men snart så ska jag upp till grannen delvis min barndoms kompis:) Idag så blir det en rolig dag o kväll, vi ska ha en tjej kväll, vi ska laga mat och ha massor med kul;) hoppas alla tjejerna kan komma:D Aja men vad kan man skriva, det är ju tidigt fortfarande jue så har inte hunnit göra mycket:D
Men men nu ska jag till grannen, hare bäst, puss<3

I love my tatuering<3

För alla som inte vet så har jag en tatuering vid axeln typ, fast den är inte helt klar, ska fylla i hjärtat med lite rött färg!!
Tatuerade ett hjärta med min flagga av mitt land HONDURAS, och sen så skrev jag honduras ovanför hjärtat med 5 små stjärnor på sidan och sen i mitten på hjärtat!! Sen jag gjorde tatueringen så vill jag bara ha flera för att det är så fint tycker jag!! Trodde alldrig att jag skulle göra min tatuering när jag var 17 tänkte typ att min första skulle bli typ 20 om inte äldre, men aja jag älskar iaf den!! Ska tillbaka till affären för att boka en ny tid för att fylla i färgen, och sen kanske boka en ny tid för en ny tatuering, hmm vad tycker ni ska jag göra det eller ska jag vänta? nja vi får se.


Men vad har ni gjort för roligt! glöm inte att jag fortfarande har frågestund, så fråga på, om några dagar lägger jag upp frågorna här på bloggen!!

Hare bäst

XOXO// Caatz


Food

Igår så hade jag det roligt, först så gick jag ner på stan och mötte min kompis för vi skulle typ gå köpa fiskar till hennes nya akvarium så det tog ett litet tag för att välja ut några fina, sen så gick ni till ett cafee för att.. aa vi vet vad FIKA haha, aja men iaf jag tog en chokladblogg(boll) och en Cola, det var ganska gott, men sen så blev vädret SÄMST gissa vad som händer när man är på väg till H&M aaa precis det börjar as regna, men men vad ska man göra liksom!!! Men i HM så köpte jag ett litet hårband och strumpor till min söta lilla systerdotter som bara är 1vecka gammal:D

Men senare på Kvällen så gick jag hem till min kompis linn, där rökte vi vattenpipa och åt popcorn and chips,, hmm det hände lite grejer där som jag inte ens orkar skriva!! Men det var ju ändå kul att umgås med några kompisar;) right?
Men har ni rökt vattenpipa? Det kan vara hur gott som hälst men det beror på vilken smak man har, Jordgubb och Äpple får tummen upp från mig!!



Men bloggar snart igen med en ny sak!! Ha de bäst
XOXO// Caatz

Bra självförtroende

Hejsan! jag har tänkt på att sjukt mycke folk har dålig självförtroände, ibland så kan jag också ha de, men just det tar ner än, man mår dåligt och det gillar inte jag, det kan vara olika saker man kan ha dålig självförtroände, tex: Att man tycker man är tjock,eller man ser inte bra ut, dålig i skolan, och massa andra hemska saker.

Men tycker du att du är lite tjock så ska du inte bry dig om vad andra folk tycker för att, det är just de som gör att du mår dåligt, ställd dig framför en spegel och säg till dig själv att du är vacker och fin, och att du ska strunta i vad folk säger, för att du ska kunna vara dig själv och ingen ska ändra på dig!! Det var ett tag där jag själ tyckte jag var tjock, men sen börja jag tänka att jag själv inte är det jag har bara lite kött på magen, så tänk positivt och gå framåt. Eller ett annat problem är att du ser dig tjock i spegeln fast du är ganska fin och smal, så bantar du ner dig och till slut kan det bli ganska allvarligt, så trivs med dig själv och ät hur du vill så att du trivs och mår bra;)

Eller tycker du att du är dålig i skolan så ska du inte bara tänka på att det är just DU som bara är de, kolla runt på folket i din klass eller i övriga skolan, det är inte bara du, ifall du vill vara bra i skolan, då ska du sätte dig ner varjedag i 1 timme för att plugga på det du har extra svårt för, som sakt jag hade tex: Jag hade det jätte svårt för matte när jag gick i 9an och samt med historia, men varje dag ungefär vid 6 tiden så gick jag alltid igenom det jag hade svårt för och repetera typ algebra och ekvationer i 1 timme, till slut så blev det resultat,. så låt inte skolan förstöra dig heller för det är inte bra;)




Behöver du just hjälp med något, så skriv till mig här i bloggen eller till min mailadress: [email protected] så lovar jag att jag ska försöka att böra mitt bästa för att hjälpa dig med det du har svårt för;)

Ha de bra;) Live strong



 

vill du ha skor

Hejsan!! ibland så kan du inte få skorna du vill, men nu har du chansen att få vilka skor du vill, bli medlem genom denna länk(http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=12049 ), så samlar du lite poäng så får du dina skor direkt, det går jätte sabbt, säg till om du har blivit medlem så får du en länkning till din blogg här;)

Vad sägs?

Hejsan!! Vad sägs om en liten frågestund, ni kan fråga vad som helst, jag lovar att svara ärligt:) Så fråga på:)
Puss hej
XOXO//Caatz

BIO

Hejsan babys!! Kom precis hem från Bion här i Norrtälje, Jag gick och kolla på Harry Potter and the half blod prince:) Jätte bra film faktist, fattade hela filmen fast jag bara har sett dom 2 första filmen från hela harry potter serien, jag skulle värkligen vilja vara med i en sån film, eller min allra dröm är att vara med i serien CSI, det har jag drömt om hela mitt liv sen jag började kolla på CSI, spelar ingen roll om det är Las vegas, New york eller Miami bara det är CSI liksom eller hur, hoppas det händer någon gång för då skulle jag bli överlycklig. Men ni får ha de bra
XOXO// Caatz


It´s all about american style baby

Hejsan!! om några dagar så kanske jag åker till USA för att få lite semester och slippa det här ovädret men ibland kan det vara fint!! Ifall jag åker dit så ska jag " Shop till i drop" hehe, men jag älskar USA stilen för där har dom unika kläder och unika stilar, därför så älskar jag deras hemsidor som typ forever21.com det är en av dom bästa sidorna som finns, och sen finns det också Drjays.com fast där är det lite mer street style vilket ja älskar och där finns nästan alla kändis märken från Baby phat till Sean John, om ni vet vilka det där? aja men nu jag jag valt ut en liten outfit som man kan ha när man börjar skolan den är lite " Casual" så att säga;)

Nu har jag satt ihop 4 stycken outfit, där det innehåller 1par skot, shorts och en vanlig linne/tröja men outfiten är ändå välldigt snygg och änkel att ha på sig i skolan eller vara på vardagen;) Hoppas ni hillar kläderna jag satt ihop;)










SNYGGA VAH? VAD TYCKER NI? SKULLE NI KUNNA BÄRA PÅ DESSA KLÄDER?

Just nu

Heeey!! Som ni vet heter min Blogg Caatz with different personalitie!! Och med det så menas de att jag ibland kan va på olika humörer, men jag hoppas det inte påvärkar hur jag är som person, för jag kan vara väldigt snäll mot folk, men om jag inte känner någon som sen börjar bråka eller kaxa mot mig så ger jag tillbaka så ni vet, dont mess with me allright? hehe

nej men,jag tycker om att blogga, skriva om vad jag tycker om i livet, vad jag gör, går på fester o massa olika events, min dröm är att skriva till MTV här i sverige och säga att dom borde göra ett program som MADE där folk får möjligheten att uppfylla sina drömmar, vissa har inte råd att kanske gå på en dans skola, eller gå på basket, helt änkel något dom gillar, så jag tycker det vorre en jätte bra ide att MTV här i sverige så klart då skulle ha en sådan program, då kanske det skulle hålla lite ungdommar bort från massa dåliga saker som händer i förorten!! Vad tycker ni? borde dom inte ha de?
Säg vad ni tycker så skickar jag ett mail till dem och se vad dom säger:)
XOXO//Caatz

Rätt okej

Hejsan! som ni kanske vet så gick jag o mina kompisar till resturangen " Ett Glas" och dom har precis förlorat mig som kund där iaf, vet ni hur länge vi fick vänta på maten eller? 1 timma och 40 minuter herregud det har alldrig hänt mig, plus sista gången jag va där så fick jag maten på 15 minuter bara och nu var deras ursäkt att ena ugnen var trasig, men inte min mat eller mina kompisars mat va ugn mat, utan stekt eller friterad! men som tur så bjöd dom på drickan arnas skulle vi ha dragit direkt, men maten va rätt okej, iaf min, jag åt en speciell hamburgare med pommes o några såser, det var ganska okej faktist, !! Men tror inte jag kommer dit igen iaf!! usch

Men efter det så gick vi till Mcdonalds istället hahah, men jag åt bara en liten glass med choklad topping, mm va göött:D sen på vägen till Mcdonalds så träffa vi en kompis som heter robban, haha vi träffar alltid han på vägen till Mcdonalds eller så är vi där eller så e han där när vi alltid ska dit, haha XD men men kvällen var iaf trevlig o skön:) hoppas det blir en till kväll fast på kina;)haha


XOXO// Caatz

ut och äta

Hejsan folks!! Idag så är det tivoli ganska nära där jag bor, och vet inte om jag ska dit för de bara för skitungar, men iaf snart klockan 20:00 så ska jag till resturangen " Ett Glas" som är Norrtäljes dyraste resturang, skit god mat där som värkligen är värd priset ska jag säga;) sen ska jag o mina kompisar ta en runda eller något får helt enkelt se, vi hade tänkt att gå på bio, men det är bara dåliga filmer så vi stog över det;) hihi:) hare bäst:)
XOXO//Caatz

Style by caatz

Idag så har jag kollat på olika designers så klart, kända iaf, en av mina favoriter är Chanell OMG jag älskar det där märket så hårt:D så nu kollade jag lite runt på runway bilder och då hittade jag 2 outfits som jag grovt älskade, ska kolla lite och se om man kan beställa dessa outfit för skulle inte tveka av att köpa dom:) Här kommer 2 av mina favo outfits.




NICE VAH`??

Good morning Biatches

Heeey!! hur mår ni? jag mår iaf bäst hära;) vad har ni gjort då? vill inte höra just nu haha
Nej men jag har inte gjort mycket alls, som vanligt, varit hemma bara tagit det lungt, ska snart äta frukost och sen vidare till en god kompis!!
ÅÅ jag är så himla sugen på Kina mat, typ friterade kyckling bollar med ris och sötsur sås:P gott gott, aja, vad ska ni göra idag? Nu vill jag höra hehe

Vad stör ni er på? jag stör mig på att killar som e så sliskiga och fula tror att dom kan få oss snygga tjejer, vissa killar kommer bara fram med sina fula och töntiga repliker, så inget hjälper, sorry guys, hahah
Aja men vet inte vad jag ska skriva,

Jag kan ta en fråge stund, så fråga på, jag svär att svara ärligt på alla frågor;)

Everybody party in da house

Halloj där;)
nu är jag så sugen kanske på att festa lite, finns det ingen av er som vill på fest? så säg till;)
Ni där ute som vill ha fler läsare, säg till mig nu för att jag startar en tävling nu som heter "sexigaste bloggaren i veckan" och vill du vara med å tävla så anmäl dig här på bloggen som komentar;) du får också en liten överraskning som present för att du vann tävlingt;) but it is a suprise så jag säger inte vad det är hihi;) så anmäl dig nu om du vill vara med i tävlingen;)

Men vad jag har gjort idag är inte mycket alls, har varit hemma bara, och igår så lagade jag världens godaste mat och efterrätt, vill ni veta vad det va? jo till maten så gjorde jag kyckling med sötsur sås det var så himla gott och till det så blev det en god ris, här ska jag nu säga hur jag gjorde, först så la jag en kopp vatten för att koka kycklingen lite, sen när den var färdig så la jag in såsen, sen så började jag göra riset;)
Sen när maten var klar så åt alla, alla tyckte om maten och ville att jag skulle göra om det igen, sen till efterrätt så blev det smul/äppelpaj med vanilj sås, och den är väldigt änkel att göra, det är bara att ta 100gram margarin, 4dl mjöl och 4dl socker sen är det att börja knåda, sen när det är klar så kan du ta fram plåten och börja skala och skäre äpplen;) det blev hur gott som hälst jue haha;)
Hoppas ni har haft det en bra dag, XOXO//caatz


Är ni snälla och hjälper mig tack

Hejsan! det är så att jag har försökt så mycket med att få en profilbild på mig men inget funkar ju, och jag går in på designa din blogg och det där hjälper inte, så snälla om ni kan om det, eller behöver man någon sorts kod så snälla skicka till mig för har försökt hur längesom helst men inget skit funkar jue,
Tackar
XOXO//caatz

Help me

har kollat in en hemsida där det finns så underbara skor, och jag har sett 3 stycken par skor som jag blev helt kära i, så nu så kanske jag behöver eran hjälp, om ni säger vilken sko är snyggast så kanske jag köper den jag kan inte bara bestämma mig liksom så please help me darlings;)

1, den här röda gillar jag för att den ser så sommrig och festig ut, hmm kanske tar den
2, eller den här skon va as het, älskar den där grejen i mitten, den är ju jätte festig o snygg
3, eller den här snygga blåa skon, fyfan vad snygg den är, men fan vilken sko ska jag ha?

Vilken sko tycker ni att jag ska beställa hmm, inte ens jag vet liksom so please help me;)
XOXO//Caatz

STORA BLOGGARE

Hejsan bloggis:) Jag har funderat på alla stora bloggare som finns, typ Kenza, Blondinbella, Stinalee, kissies och massa andra stora bloggare, vad tror ni fick dom så kända? Vad ska man göra för att kunna bli så stora som dem och få en blogg lön liksom? Det är något jag alltid har undrat, Vilka företag upptäckte dom, säg gärna till mig för det skulle ju vara otroligt kul att veta vad som fick deras blogg att bli unik och personligt:)
Vem är sveriges nya kändis inom bloggvärden tror ni? rösta så lägger jag fram hur alla ni läsare röstade så får vi se om det stämmer överens med median;) peace out XOXO//caatz

Fashion by Victorias secrets

har precis kollar på Victorias secrets kläder på internet och då fick jag bara lust att bestella massa grejer där ifrån, jag tror jag nog ska göra de;)
Det mina ögon såg direkt var en jätte fin rosa mjukis dress typ och sen ett par skit snygga skor, en jätte fin linne och en sexig klänning. Men vet ej om klänningen är så värt att beställa för man måste ju ha rätt kropp eller fina kurvor för att ha den, men jag kanske beställer ändå, vad tycker ni? är klänningen fin yes or no?
Men vad har ni gjort idag då darlings? jag har bara tagit det lungt som vanligt, aja men ni får ha de bra, XOXO// Caatz


New day

Hello babys:)
Läget där ute? med mig är allt bra som vanligt:)
Idag har jag inte gjort mycket faktist, suttit o slappat med lite godis på sidan;) ganska gott igår prova jag något nytt det hette Crispy och man kan säga att det var doppat i choklad, otroligt gott jue;)
Ni som läser bloggen här, vad tycker ni att jag ska skriva om, för alla bloggar jag har läst så skriver alla om mode sitt liv bla bla bla, jag vill ha en blogg som är unik och inte som alla andra liksom, håller ni med eller vad? skriv till mig vad ni vill att jag ska skriva om för vill gärna göra er glada och att ni ska fortsätta läsa min blogg;)
Men nu får hade bra
XOXO// Caatz


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0