Hatar nästan dig!!

OMG fyfan jag är irriterad på dig din lilla skitunge fattar inte varför du ska kriga det är bara onädigt att göra de!! du kan glömma att du ska få något av mig, du kan kriga om du vill, men du kan äta min bajs för så mycket e du värd!! fattar inte varför du ska vara så omogen o töntig!! iii blir bara sur när någon nämmner ditt namn!! aja pallar inte skriva om dig mer!!!!


På tal om skit,, kolla vad jag hitta på internet


Kommer man våga äta i Donken nu?????


Vad händer???

Halå, vad händer med bloggen, kan inte se min header lr något, allt e vitt!! kan ni se något???
säg till, arnas får jag kolla upp det hära!!
aja!!
God natt

Back

Hello!! va säkla trött efter skolan så att jag somna typ vid 20i4 och vaknade upp klockan 19:00, fyfan va skönt det va att sova, kommer ihåg när hag gick i 9an, jag sov ALLTID efter skolan, alla bara frågade varför sover du hela tiden, jo svarade " För att det är så skönt" hehe, aa ni vad kan jag skriva!! hmm jo jag tog en liten promenad med bästa Natacha till banken för att ta ut lite pengar, vi pratade o så, har saknat henne för att hon går i skolan i stockholm så vi har inte sett varanda så mycket, men idag gjorde vi de, men iaf efter banken så gick vi till flygis o handla lite, för mig blev det bröd och peanuts täckta med choklad, mumsfilibaba:D haha

imorn börjar  jag skolan 08:50 och slutar 13:15, visst nice schema jag har, suck on it!!!
Omg under mitt öga så är det svullet, vad i helskotta kan det bero på, varje gång jag blinkar så´gör det bara ont fan,:S jag tvätta bort sminket o allt, men det gör fortfarande ont, fortsätter det så dära får ja väll då till akuten lr något:S men aja!!

Ska kolla på mitt favorit program om 10min, guess what? yepp CSI Miami:) själv har man varit i miami och klart man vill kolla på CSI då;) hehe, va i miami 2006 när jag skulle till honduras, fyfan hade lust att stanna där:P men men!!

Ni får hare bäst!! puss o kram!! god natt:)

Sööööva

Hejsan gott folk!!
Kom hem från skolan klockan 14:00 fast jag slutade 12:00 idag!! Som sakt sköönaste schemat speciellt på måndagar, börjar klockan 10:00 och slutar 12:00 varje måndagar, pffft va skönt det är:D
Hur ser erat schema ut då?? nice eller bajs??

Aja, sitter här o skriver det här tråkiga inlägger och så lyssnar jag på musik från spotify lagligt faktist, måste följa lagarna om jag ska bli polis:Phehe aja men men ska ta en lite tupplur är så jäkla trött, vet inte varför men jag är det bara:P
God Natmorg:D(fattar ni??)


Varför? jo för att...

Varför började jag blogga? Jo för att jag tyckte det var ganska kul, först så tyckte jag att det var töntigt med blogg, men sen när jag gjorde en blogg för ett ganska bra tag sen så tyckte jag att det var skitkul och man kunde spara sina minnen dära, aja hade en annan blogg förut på bloggsida.se men sen bytte jag hit till blogg.se för jag tycker det är bättre hära;)

Varför börja du blogga? den bästa förklaringen får länk;)
bye


bara för att.....

....Mitt schema är bäst och inte din!



Morsning Korsning;)

Hejsan sömntutor:P
Allt bra eller? själv äre finemang, tänkte på att jag börjar klockan 10:00 imorn, fatta vad skönt med 1 timmes extra sovmorgon och plus jag slutar så tidigt, har världens skönaste schema skulle jag tro hih:D
Iaf kollade in massa coola saker på en skön hemsida där det finns sjukt coola saker, skickade ett mail till dem nyss och fråga om de ville sammarbeta med bloggen och kanske lägga en annons här, eftersom att jag "Sammarbetar" med Bubbleroom och Misterbling, så skulle det vara kul att sammarbeta med dom också;)
Ni får veta vilka det är när dom har svarat på mitt mail hehe:P

Här kommer lite varor från denna hemsida, you like it?? eller så kanske ni redan vet vilken sida det är:P


En hellokitty webcam


En cool Hellokitty USB-minne:)

Hellokitty hörlurar som passar perfekt till Skype och massa annat:P


Och ett par söta små högtalare:)


Ah de va de! men jag bloggar senare under dagen! hare bäst!!
<3


Night blog

Heejsan!!
Nu är det 00:33 hos mig! och jag har precis kollar klart på Soul Plane, en sjukt rolig film faktist hehe!
Iaf, idag är det söndag, ska läsa lite omsorg eftersom att jag ska på praktik snart i 4 veckor så måste jag lära mig lite saker så att jag kan få MVG:) siktar högt haha! När jag värkligen vill ha ett bra betyg då satsar jag som fan och det borde ni också göra:)

Aja, men som ni har märkt kanske så jag varit en lite dålig bloggare som inte har uppdaterat så mycket men ska försöka ändra mig lite!!




Lite saker o säga här o nu, ni har väll alla sett den där videon som Katrin Zytomierska medverkade i när hon var på Vakna med the voice? aja hon pratade om alla dom där fjortisbloggarna som Kissies och Dessie, fyfaen jag jag inte gillar dom asså, små fjortisar som bara super ner sig varje helg, tror att dom är värsta "Kändisarna" fast dom inte är något, okej dom va ingen , men sen när dom fick sina bloggar kända då tror dom att dom är värsta Hollywood kändisarna men nej det är dom inte , dom är bara små vanliga tjejer som tror sig vara något!!
Asså jag ger "Tummen upp" för det katrin sa på Vakna med the Voice för det är så sant allt hon säger!!
Fast jag kan gå in på deras bloggar men orkar inte läsa kollar bara på bilder å så, men dom ändra bloggarna som jag tycker är bra är nog Kenza och Blondinbella! och kanske lite Paow, hon är inte så fjortis som dom andra 2 fjortisar!!
men aja orkar inte prata om dem!




ska nog ta å lägga mig, e lite trött!!
Ha de bäst,
God Natt:D

NYTT???

Hello nattugglor! vad görs??

ah som ni kanske har märk så hag jag gjort om bloggen lite!! Vad tycker ni?
blev inte helt nöjd med bakgrunden, men tyckte att min gammla va lite tråkig så ville ändra lite, men det här är bara för tillfället, när jag inte har något liv då ska jag göra en bättre bakgrund:Phaah

Men men ska kolla på SOUL PLANE nu skit rolig film ska ni vetaXD
kolla på den!!

Hare bäst!!
God natt
//Caatz

alla har en gång varit unga!!

Hejsan folket! dålig uppdatering iknow men här kommer det ite saker som ni kanske vill se!!
Kollade runt lite efter bilder på kändisar, alltså när dom var mycket yngre än nu!
så nu ska ni få se några stora artister!


Victoria Beckham, Jennifer Aniston och Paris Hilton


En liten Kirsten dunst


Nicole Richie

En gång i tiden så såg Eva longoria ut så hära!!


Madonna har också en gång i tiden varit liten!!

ah det här va några bilder, vill ni ser mer av andra artister så säg bara till så fixar jag!!
har kontakter i andra sidan jordklotet hhaha;P


Trip to arlanda :P

Hejsan folket där ute;)
Kom hem typ vid halv 4 tiden från arlanda, det var så att min bror hade glömt sin bricka så att han kan komma in på jobbet i arlanda, så jag o min mamma åkte ända till arlanda för att lämna den, men det var skönt med en liten tripp XD
Hmm undra om man kan få lite rabbat på resor eftersom att min broder jobbar där, hmm ska nog fråga haha!!
Men idag är det fredag, vad händer idag då för er? ska ni festa loss? eller ska ni ha en mysig hemma kväll??
Själv vet jag inte vad jag ska göra, kanske ruttna hemma en liten fredag kväll med filmer, eller gå ut en runda?
aja men får se hur det blir:)
Hare bäst, puss hej<3


OMG märkte inte att jag såg så rutten ut i ansiktet, men precis när jag skulle städa så ringde min bror o sa att han hade glömt den där grejen så jag han inte ens fixa mitt hår, hade bara 15min på att sproga till Flygis o köpa remsa sen till bussen!! haha

Style of the week!! Retro College

Hejsan!! Nu har jag börjat med Style of the week!! alltså varje vecka så sätter jag ihop en stil som kanske passar dig eller någon annan!! Veckans stil heter " Retro College" den är inspirerad från Laredoute som är en fransksida där man kan beställa kläder, och då från "Retro College" så satte jag ihop en snygg o enkel outfit.


Det första är den där coola skjortan som är kort armad och med snygga volanger i mitten av skjortan, rutig och lite blå aktig är den, bra att ha på sig till ett par jeans kanske!!
Pris: 329kr


 


Dessa jeans passar perfekt till skjortan där uppe, fast jag skulle helst vilja att jeansen satt lite mer tajta nere vid benen, är dom inte så tajta så blir det inte så snyggt!!
Pris: 160kr


Dessa skor tyckte jag va lite söta faktist, lackblåa är dom med en silvrig band i mitten, Klacken är ungefär 7,5cm så du som kanske inte kan gå i klackade skor börja med småklackar då kommer du vänja dig vid dem!!
Pris: 549kr

Total pris: 1038kr


Ska jag? eller ska jag inte? hmm

hittade en reklam på Veckorevyn om att de söker personer och det spelar ingen roll hur man e dom söker alla storlekar,längder osv!! Det är alltid kul att testa, jag skickar bara in spontant men who know, visst?

ska nog söka för skojskull, tror inte ändå att jag kommer med, men man kan alltid försöka:P


Ska jag eller ska jag inte?? Vad tycker ni? komentera gärna!!

Stockholm City

Heeysan!!
Sorry för denna himla dåliga uppdatering, vill ej att bloggen ska bli tråkigt:P
Men iaf, idag så åkte jag in till sthlm för att göra en grej, sen så shoppade jag lite med min syster, vi gick till den "Göma gina tricot" och där ifrån så fick jag med mig en tröja som är svart och röda ränder eller vad man nu säger som och sedan ett par Jeans leggnings, men dom var för små, så jag ringde min kompis suzan och undrade om hon kunde byta dom till 1 storlek större:P så imorn efter att hon har slutat skolan ska hon byta dom åt mig:)
Fyfan också, det va värsta spöregnet idag, när man gick förbi NK och Zara typ, alltid när man gick in och ut så regnade det bara hela jävla tiden!!
Men, det var iaf trevlig att umgås med syster:)
Men tar lite bilde på vad jag köpte senare, eller på tröjan kan jag ta och sen när jag får mina leggings då kan jag visa dom:)


En väldigt gammal bild från när jag var i estland för typ 2år sedan:P

Vad har ni gjort idag då??
Puss<3

tork

Hej!! Känner att jag börjar bli dålig på att blogga, men jag har mycket skola o fått lite läxor, då har jag inte haft tid för de här!!
Men va precis nere på stan med min mama o syster:) trevligt vare, sen gick vi till flygis o handla lite saker:)
Imorn blire sthlm med syrran, ska shoppa lite:) wihoooo:D

The good old times!!

Hello!!
Satt nyss å tänkte på gammla tider, fyfan vad kul jag hade då, har skrattat så mycket o varit glad, men saker ändras men man har minnen kvar genom bilder tankar m.m!!
nu kommer randoms stuff jag får i mitt huve just nu nu.


TOP 10
1,vill åka till italien(unge vi ska resa dit)hahaha
2,vill ha minst 6 tatueringar
3, Vill ha´mycket pengar så jag kan shoppa
4,vill till USA
5, vill ha massage
6, VILL FESTA NU I HELGEN
7,Vill gå på Pablo fransisco(komiker) när han kmr till sverige
8,Vill att man ska gå i gymnastei i 1år bara och sedan ta studenten, allt vorre lättare då:P
9, Vill ha Körkort(Ska börja läsa boken snart)
10, Vill ha en ny mobil!!

Aja nu blev jag fan sugen på lite TE ska nog koka lite vatten å dricka lite innan jag går å lägger mig, meh juste fan jag börjar ju skolan halv 1 morn, wiho med sovmorgon!!

Dagens mening: Va dig själv och skit i andra

Tävlingar

Hejsan! har du tråkigt och har lust att vinna något!! just nu lägger jag upp några tävlingar här på bloggen, hoppas du har tur o vinner!!

Har du en gammal garderod och vill ha en med helt sprillans nya kläder, gå då in på denna länk och så tävlar du om att vinna ett presentkort på 5000kr till nya kläder. vill du tävla gå in på denna länk(http://www.gratismakeup.se/OfferLink.asp?id=438&user_id=68797)
Lycka till!!


Comviq/Tele2 - Gratis kontantkort<---- gå in på denna länk om du vill ha en ny gratis comviq kontant kort!!


Gratis framkallning 50 bilder!<--- vill du spara dinna minnen på bilder, just nu får du 50stycken bilder gratis!!

Få GRATIS hälsoprodukter när du deltar i Sommarundersökningen! – Klicka här –<--- här deltar du i tävlingen om en resa till något ställe i europa, och som tack för att du har deltagit i undersökningen så får du gratis hälsoprodukter!!


Här kom det lite tävlingar o erbjudanden, hoppas du gillar dom!! vill du ha mer, så kan jag fixa, säg till;)

kan ej idag

Hejsan! tänkte bara skriva ett kort inlägg!! kan inte blogga idag för har andra viktiga saker o göra!! kan säga sen; vad ska jag blogga om tycker ni, ge gärna förslag, bästa förslag får länk i bloggen!!
Bye hare bäst<3

3 Movies tonight

Heelllo! känner att bloggen börjar bli lite tråkig!! har inte bloggat om dagarna för att jag precis har börjat skolan o varit lite trött å så!!
Men idag så blir de 3 filmer, först, Den gröna milen som kommer klockan 21:00 en jätte bra film som ni borde kolla på faktist om ni inte har något att göra!! sen klockan 23:00 blir det scary movie 2 och sedan så blir det en jätte bra film som heter Americn history X som kommer 00:40!! så om ni vill ha en filmkväll, så sätt på tvn o börja kolla!!

Fyfan jag gick till flygfyren nyss i köpte lite godis, och sen så sprigner jag hem o gissa vad som händer?? En fluga flyger in i min mun medans jag springer o jag råka sälja den, fyfan jag fick typ sura uppstötningar o spydde nästan, ish måste dricka massor med vatten o massa skit!! Men ni får ha de bäst, puss hej<3

Peace

Hello! sorryf för väldigt dålig uppdatrering idag, men jag har inte vart så mycket hemma, va i skolan klockan 8:50 och slutade 13:00, vi dansa typ, va lite kul men töntig dans hihiXD
Sen åkte jag hem med bussen(ja jag är lat) så kom ran typ vid 2 tiden, sen var jag jag lite med min sötaste systerdotter, sen så somna vi lite på soffan hihi:)
Sen gick jag och åt en kyckling sallad på kiosken, skita gott jueee:D
aja vi satt där en stund sen dróg vi för att det började bli kallt, så nu sitter jag hemma å slappar!!

Vad har ni/du gjort idag??
Hare bäst puss<3


SKOLA??

Hejsan! har precis kommit hem från den första skoldagen, iii orkar inte med skolan men måste, klassen värkar trevlig och som tur har jag en kompis där:)
Men i övrigt så va dagen ganska okej!
Mötte boris, emelie och becca i korridoren sen gick vi till stan för jag har bokat tatuerings tid för ska göra klart min tattoo, ska fylla i med lite färg osv, det kanske blir en ny:)
Men men ska gå vila lite nu är ganska trött om fötterna o benen!:P
Bloggar sen, XOXO//katja

Hej! Fyfan...

0-51e9e399d4df8be3417eedede7be041c.png

Kolla varifrån!

Hej! Fyfan vad jag är trött. Vill bara ligga kvar i sängen o sova mer, men nej det kan jag ju för fan inte för att det är första skol dagen och jag vaknade klockan 07:00, asså hur fan kan jag vakna så tidigt varje dag? Kommer jag orka? Det får jag göra;-( aja klockan är nu 07:36 o jag mobil bloggar genom mobilen, för orka sätta på datan:-x men men ska stiga upp o fixa mig, ha de bäst. Puss o kram<3


Movie night

Hello!!
Ska kolla på film nu nämligen " White Chiks", den är sjukt rolig, ni måste kolla på den haha XD
Iaf som sakt imorn är det första skoldagen, hoppas det blir kul:)
Jag kanske morgon bloggar lite om jag hinner, men är inte säker, får se:P
Nepp nu ska jag kolla på filmen, ni får ha det en rolig och trevlig kväll,
puss o kram, God natt<3



Vill du se snygg ut?


Hejsan! vill du se snygg ut i colla smycket eller klockor, eller vill du köpa en keps till din kille eller en snygg väska till dig, gå då in på www.misterbling.se så hittar du just du allt detta!
Du hjälper mig för att dom du handlar genom mig så får jag lite billigare smycken, och vissa smycket kommer jag att lotta ut här genom tävlingar, så handla något därifrån så får du det du vill ha och något extra gratis genom mig!
Tack


www.misterbling.se -   Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar, klockor och kepsar!

Misterbling.se

en till blogg

Hejsan! tänkte bara lägga till en sak!! Jag har en till blogg där jag hjälper er som inte kan så mycket om snygga bakgrunder eller header!
Så om ni vill ha en cool unik bakgrund eller header så hjälper jag er gärna med det! Gå in på www.Headerforyou.blogg.se och säg till det ni vill ha hjälp med så fixar jag det snabbt:)

Godmorgon

Hejsan svejsan på er!!
eller Godmorgon:) Vaknade för typ 1timma sedan helt död för ville sova mer, men gick o tvätta ansiktet med kall vatten då vaknade jag upp:) Så direkt började jag städa huset lite så att jag inte behöver göra det sen:P
Efter det så gjorde jag en jätte god macka med creeme cheese, ost o skiinka, mmm va gott, ska nog göra en till nu hihi:)
Aja men imorn börjar jag skolan, fyfan blir så ledsen men ändå glad, ledsen blir jag för att jag kommer sakna min underbara klass från NV det va den bästa, för man kunde värkligen vara sig själv o alla va så snälla!
Men ändå blir det kul att börja ny klass för man träffar nytt folk o så får man nya kompisar.

nu ska jag gå fixa mig lite å så, ska kanske ut sen o göra något av den sista dagen i mitt sommarlov!


Min creeme cheese, skinka och ost macka hihi! den ser lite äcklig ut för jag öppnade den men den va skit god:)

Igår kväll

Igår kväll så kollade jag på som sakt "final destination 3" sjuk film, det handlar typ om att en tjej får en syn när dom ska åka en skit stor bergodalbana, och i den synen så ser hon att den kommer ramla av just när hon och hennes kille, hennes tjej kompis och hennes kille! massa folk dör i synen hennes pojkvänn och hennes kompis dör, eller alla dör iaf, men sen när hon kommer tillbaka till sitt vanliga jag då kan man tro att det är en dröm för inget av det har hänt än, men dom sitter på bergodalbanan nu och är redo för att åka, så hon får panik och börjar skrika o säger att hon vill av så dår går vissa av dom av som satt på vagnarna, men hennes kille och hennes bästa kompis satt brevid varandra, men dom han inte av så när dom åker så händer det precis som det hände i synen hon hadde!
Och i ordning som folket dog i hennes syn så började dom dö på konstiga sett, o bla bla bla.



Jag är skit dålig på att beskriva och förklara filmer, så om ni vill kolla på den så rekomenderar jag det, kolla även på 1an och 2an, min favorit är 2an den är bäst tycker jag får då får man veta lite ochså från 1an:)


Och till filmen så åt jag lite god glass, mmm gott

Kloka ord

man kan ha många "vänner"men det är alltid bara en som är guld värd!!den är hos dig oavsett va det än händer!!som påpekar när du gör fel eller rätt,som är ärlig mot dig...behåll den istället och  försök att behålla alla, för det kan komma den dan du förlora den guld värda plus resten...


Har jag rätt?

" Veckans designer"

Hallop! nu kommer veckans designer, och enligt mig så är denna man en faktastisk designer, han gör skit snygga kläder! Han är både känd för att vara Rachel zoe´s design kompis och han är aven jurryn i Project Runway!! Yepp ni tänker rätt det är Michael Kors den coola designern som är hur känd som hälst och har både heidi klum som vänn och massa andra!!
Här hittade jag 1 outfit som jag älskar och sedan ett snyggt outfit för både tjejer och killar om man vill vara snygg i vinter!!


Ett par snygga hög klackade skor, ett par eleganta byxor, en snygg liten vit kavaj med en fet guldskärp med en liten väska och en gildig arband!! Snyggt vah?


Kolla hur fin man kan vara även på vintern, älskar tjejens outfit också!! och killens kläder ser inte heller helt dumt ut:P
Hope you like it;) bye<3

Storstan

Hejsan! åkte in som sakt till storstan idag(stockholm) med min mamma och syster:) Det var jätte trevligt, vi gick runt lite sen gick vi och åt på en kinesisk resturang med skit god mat, mmmm love chines food:)
Och idag har det också varit sämst väder, bara regn o regn, hoppas det inte blir det när jag börjar skolan:) Längtar faktist, till min nya klass hoppas dom är trevliga,  ni som inte vet så gick jag i Natur innan men allt var för svårt så jag fick byta till Omvårdnad, jag kommer sakna min klass så jäkla mycket, för man kunde värkligen vara sig själv där asså i promise:)<3

Iaf kom precis hem från min kompis suzan, va där en stund, vi satt vid datan lite sen plattade jag hennes får för hon ville va li te fin inför första skoldagen imorn, hon börjar 2:an:P som dom flesta av mina kompisar gör:P

Just nu så lyssnar jag på Hand up med 50cent o  loyd banks:Phihih fick hands up låten i huvet sen från the voice när loyd banks sjöng den:P aja det var en upplevelse dag iaf haha:P

Men men, ska kolla på final destination 2 nu, hare bäst,bye o god natt<3


PS: sorry för att jag itne blogga idag men vakna tidigt och åkte tidigt, kom sent orkade inte sitta vid datan sen gick jag ut,:P haa GO NATT


Sorry för.....

.....dålig uppdatering:) har varit utan internet fram tills nu, så nu bloggar jag lite:)
Faan missa min tandläkartid idag som var 09:15 jag var för för trött för att vakna så tidigt liksom! Men jag måste börja bli van eftersom att jag börjar skolan på torsdag och då måste jag ändra mina sov vanor!!
Men vad har ni gjort idag då? själv har jag inte gjort mycket eftersom nu så regnar det som fan här i norrtälje så kan kan inte ens gå ut, får se om det blir bättre väder:)



Imorn blir det sthlm för mig då med min mamma och syster:) vi alla tjejer har inte varit med varandra så imorn blir girls night out hah nerå, men vi ska iaf ha trevligt:)
Men ska laga lite mat nu(Hemma fru haha) sen senare då bloggar jag mer om veckans designer som jag glömmde förra veckan:P

Hare bäst, puss<3

Nice price eller vad??

Visst lägger man ner rätt mycket pengar på smink på en månad? Jag är medlem på en sida där du kan få presentkort hos olika butiker som säljer smink, ex Åhléns och Kicks. Det man gör är att besöka hemsidor, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort.

Blir du medlem så är du också med och tävlar om ett lila arband som jag fick från sofismode, alltså inte tidningen som present utan direkt från sofie och hennes redaktör vänner!

<--- tryck på denna bild för att bli medlem

Säg till när du har blivit medlem och glöm inte att skriva in din mailadress också;) Tack

Komentarer!

Tänkte bara på peka en liten sak!
Ni som komenterar fina och bra komentarer blir accepterade men ni som gör reklar och säger taskiga o elaka komentarer blir absolut inte accepterade!
Därför ser det ut som om jag har få komentarer, men det beror på att folk där ute inte är mogna än och jag accepterar inte era komentarer!!

The Pink PP

Har nu kollat in på stora kändisblogg eller det är 2 bloggar som bloggar om kändisar:P
Iaf Den ena bloggen är från sverige som heter Posh24 och Den andra är Perezhilton. Posh24 bloggar om kändisar och mycket mer, men det känns som att dom från posh kopierar lite från perez för samma bilder finns på båda, och inte tror jag att Perez ska kopiera någon svensk sida när han kommer först med dom färska skvaller:P
Aja who know?

Vilken blogg tycker ni är bäst?
Skriv PH Om du tycker PerezHilton
Och skriv P24 om du tycker om Posh24

Posh24 kanske?
Eller
Perezhilton?


The Voice 09 was da shit

Hejsan! Igår så var det ju the voice 09 konserten, den var hur kul som hälst, skit bra artister o massa folk som var sköna men en tjej som stog framför mig ville jag bara dra håret i, hon va så kaxig och börja putta en massa, ville bara slänga något i hennes blonda fula hår, asså shiet!!
Men aja, först ut var Darin han var ganska bra faktist;) sen så kom alla bra artister oftast brukar vara " Spara det bästa till sist" den nu i år så var det " Det bästa först" men när Crossfire, Pachanga, Mims o Loyd banks kom ut då blev jag helt galen, skrek som alldrig för och tog en massa bilder man kunde tro att jag va värsta paparazzi XD men konserten sluta typ vid 22:15 något sånt iaf, det dåliga med konserten var att Danjah inte kom, konstigt:S dom sa inte ens varför, dom sa ingeting!!!
Men sen gick jag o min kompis mot McDonalds för jag var as hungrig så jag köpte en Chiken napoli:) Det var meningen att jag skulle äta den på Norrtälje bussen hem, men nej det var sjjuka folk som bara skrek, en snubbe skrev typ " Heja Doris" och " Bira bira bira bärs bärs bärs" fyfan vad irriterad, så jag kom hem klockan 01:00 då fick jag äta min mat:)
Kvällen var rolig o skön, hoppas det blir lika bra nästa år med;) så ska jag koma tidigare och få ännu bättre platster! och kanske fixa Backstage pass:)
Men här kommer lite bilder, bloggar senare på dagen!! Puss hej<3


På väg till The Voice 09 =)


Darin var först ut:)


Jackob, Josefin och Paul:)

Crossfire baby ;)

Rigo(Tror han heter så) kom fram till oss:)

That babe kom fram till oss , fick ta hans hand, därför fick jag en skit bra bild på han;)


<3Pachanga<3 Latina loves Latinos

Lazee:) kunde inte ta så bra bilder sen för att det börja regna som fan!

Hyllning till The king Of Pop<3

Million styles! Det här var den ända bilden jag kunde ta för det börjaregna mer.

Promoe!! Svenne bannan:P

Mr. Banks, Loyd Banks<3

Janet, hon var väll ok

The Voice 09 var nu slut!! och folket börja gå hem!

AHHHHHH MIN HAMBURGARE ÄNTLIGEN FICK VÄNTA 2tim för att äta den!
Jag njöööööt värkligen!!

Nepp nu orkar ja inte ladda upp mer bilder!! Hoppas ni blev nöjda
BYEBYE

Pachanga,Loyd banks, Crossfire, Danjah jag kommer till er

Wohooo, idag är det the Voice och självklart ska jag dit hihi;) Det kommer sköna artister, önskar att jag kunde gå backstage fyfaen!! aja men det kommer bli kul iaf, ska försöka stå längst fram för att ta massor med bilder och sen filma lite såklart!!
Lägger in bilder imorn från konserten för er som inte var där;)
Ni som ska dit, komentera gärna;)

Hare bäst puss hej<3


Party, or was it?

Hejsan!
Kom precis hem från ett litet party, den va inte så rolig som jag trodde, men aja:P
Drig hem efter en stund med natta emelie o riva, kollade lite på tv o kolla runt men inget alls fanns att kolla på:P
Så nu sitter ja här vid datan å lyssnar på musik:)
Imorn är det the voice, så imorn kommer jag till mina älsklingar PACHANGA och LOYD BANKS<3
Ska ladda batterierna till kameran under natten för det kommer bli ett par 100bilder imorn hihi;)

Hmm en smirnoff skulle sitta gott nu när man sitter på en lugn hemma kväll, men jag är inte ens 18 så kan ej, hhihi:P men det dåliga med att man fyller 18 är att man bara typ kan köpa billig öl(i dont like öl) och cider som inte e gott, så därför måste man fråga folk om de ka köpa ut åt än hahahXD men jag gör typ alldrig det, för kan smaka på saker only:P

Dagens låt: Pitbull- I know you want me
Dagens mening: OMG


GOD NATT<3

Style By Caatz

Hejsan! här kommer en fin söt outfit som jag kallar " Casual Street" det är lite street aktigt men vanligt o snyggt att ha på sig på en vardag, och litte hippigt tycker jag hehe!
En rosa fin tishirt passar perfekt till ett par jeans och högklackade skor och sedan ett par små röda bling örhängen som e skit snygga, hade ingen bild men för att få " Pricken över I" så skulle det behävas en svart hatt så skulle outfiten vara perfekt;)


T-shirt från Asos
Jeans från Gina Tricot
Skor från GoJane
Örhängen från Misterbling

Haloj;-) sitter...

53ab2e640f3da1a48f37e2cff7284474.png

Kolla varifrån!

Haloj;-) sitter nu på min soffa och kollar på top model 3:-) som sakt jag äter "frukost" ganska sent, åt nyss 2toast med ost o skinka o ett glas juice:-) oh tänkte nyss på en grej, jag kan ju faen italenska haha:-D boungiorno, mi chiamo katja, ho dicciasette anni, sono di honduras ma abito a svezia. Aja en liten presentation om mig haha:-D aja ska ut snart iaf:-D bye, ps det kmr style by caatz o veckans designer:-) bye


Vah OMG??

öhh idag så fick jag helt plötslig hur många besökare som hälst shiet! Kanske för att jag komenterade ett inlägg på MSN för hur många personer loggar inte in där.
Men ingen komenter inte:/ aja hoppas ni gillade bloggen iaf


Aint no mountin high enough

Hello:)
Sorry har inte bloggat på en hel dag igår!!
Men jag va inte hemma på hela dan, jag var nämligen hos min kusin igår som fyllde år så vi firade henne:) kuligt va de faktist;)

Sen så kom vi hem lite sent o åt mat hemma å så:P
iaf
Idag så vet jag ej vad som händer, men jag ska nog på på en liten fest som några kompisar ska ha, och jag ska dit med min söta lilla gulliga Cecilia, har inte vart me henne på 100000år så idag ska jag va me henne lite:P
Sen får vi helt enkält se vad som händer under dagen:)

Vad fan ska jag blogga om, ge min lite ideer please:P??

Men ska dra nu för att fixa o städa lite här i lägenheten:P
Bye:)<3

Vill du ha Gratis smink?

Hejsan! är det så att du inte har råd med dyrt smink som du inte kan få men så gärna vill ha, men nu har du chansen att bli medlem HÄR och få de smink du vill, och sammtidigt kan du vinna massa andra med saker:)
Hoppas du blir nöjd, och du som blir medlem genom mig kommer att få en överraskning:)
Good luck

Day of the dead


ISH kollade nyss på den här filmen hos min kompis suzan med några andra, as äcklig film jue ushe:Phaha
Men men, innan det så gick vi till kiosken för att äta, själv tog jag en god kyckling sallad, men dom glömde att ge mig mitt bröd:(
Aja nu ska jag gå käta lite kvälls mat,(I LOVE FOOD)hihi
Ses imorn då ska man besöka kusinen som fyller ör:Phaha
bye god natt

VAD TYCKER DU OM MISTERBLING??

www.misterbling.se -   Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar, klockor och kepsar!

Misterbling.se

My boy

This is my man biatches hahaha

I know inte så snygg men jag tycker det och latinos är dom snyggaste och charmigaste killarna som finns:) visst?

Det jag shoppade i Sthlm

Nu kommer det lite bilder av det jag köpte när jag va i stockholm, enjoy:D


Ett par svarta chinos från gina ganska billiga faktist:)


En cool tröja som jag gillade så va tvungen att köpa den:D


Och den snygga byxdressen, ska nog ha den på the voice tror jag, är ej säker:)


Hope you like it!!!

Upptagen

Hejsan, jag tror inte att jag kommer kunna blogga ordentligt ikväll! för har massor med saker att göra;)
Men ni som vill ha en länkning säg till så kommer det upp på bloggen så fort som möjligt;)

Hello

Sorry för dålig, men har varit lite upptagen och är det fortfarande, så jag kommer blogga mycket snart så fort jag är klar;)
Hare bäst
puss


Natt-Blogg:)

Svaret till vad jag åt igår var, en ostpizza:) mm gott;)
Älskar rea faktist, köpte skitsnygga kläder på gina tricot;) ska kanske dit imorn me och ser ifall jag hittar någon klänning;)
Och vill ni ha snygga guldiga örhängen eller en snygg klocka så borde ni gå in här jätte billigt det kan jag lova!!

Ska gå sova nu, hare bäst:)<33

BLING BLING

Hejsan!! Glöm inte att gå in på Misterbling.se för att handla smycken eller något fint till dig själv, glöm inte att säga till om du har besökt eller köpt något från den här sidan(Om du har klickat från min blogg säg gärna till)!!
Om du köper något blir du länkat från 2 veckor och så blir det ett inlägg om din blogg också:)


www.misterbling.se -   Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar, klockor och kepsar!

Misterbling.se

Prison Break

Hejsan!! lägger upp bilder på kläderna jag köpte imorn, har inte tid nu:!!!

Iaf kollade nyss på prison break, fyfan, jag börja nästan gråta, ii vad sorligt det va Michael Scofield dog:(  Alla gick fria från alla problem de hade men T-bag  var en skithög så han blev skickad till fängelset:P aja fyfan att jag missa nästan alla bitar, men den sista va ju sorlig:(

Men men nu ska vi inte va ledsna här inte, tänker på kärlek hela tiden, undra hur det kommer vara när vi e typ 25-30 år, kommer jag ha barn, isåfall hur många, kommr jag va gift, ha en man o hus bla bla bla, fan v a rutten jag är som tänker på de nu:Phaha

aja men ses imorn, puss<333

Nu e...

0-215dd90fd4f5b0427cb6ae25ce44a761.png

Kolla varifrån!

Nu e jag på bussen hem mot norrtälje;-) lyssnar på michael jackson nu black or white:-)


Sitter nu...

-245d3cbb92060a34ddf87d3d78cf6f7.png

Kolla varifrån!

Sitter nu på tacobar o käkar en enchilada en taco med salad o lite nachos med böndipp;-) vad har ni lärare gjort idag då?


Tjena:-) kom...

-42f648a386523ab948113df6a76bdb1.png

Kolla varifrån!

Tjena:-) kom fram till sthlm för kanske 1timma sen, nu går jag runt på stan. Hitils har jag köpt byxor,en tröja o en byxdress:-) visar bilder när jag e hemma:-) nu ska jag vandra vidare;-) puss hej<3


??????????

Den som gissar rätt på vilken företag/Hemsida jag sammarbetar med, får en länkning!!
Tips på svar finns längst ner på bloggen och på ett inlägg jag har gjort:)



Quick

Hejsan!! det här blir ett snabbt inlägg, har precis vaknat, och ska åka in till stockholm nu o några minuter för att shoppa lite;) Men jag mobilbloggar på vägen dit och sen när jag är framme så ni får lite uppdateringar;)
Bye<3

Så här...

1e60480b99753c5a234a9488de6d7bed.png

Kolla varifrån!

Så här ser jag ut när jag är som tröttast!! Men csi är inte slut än så kan inte sova då:-D jag kan lova att en vacker dag så kmr ni se mig på en av CSI seriena;-) god natt! Glöm ej att om ni gissar rätt på vad jag åt så får du nattbloggaren en länk;-)


Natt blogg:)

Heejsan!! Sitter på soffan i min mysiga soffa och kollar på mitt absolut favorita program, nämligen CSI Miami:)
Som sakt klockan är nu 01:44, och idag klockan halv 11 tar jag bussen in till stan(Stockholm) ska shoppa lite med några kompisar, har inte shoppat på evigheter känns det som:) men imorn blir det shooooooping:) wihoo
Aja måste dra nu, datan är överhettad, ska mobilblogga det jag åt idag, kan ni gissa vad?
Den som är inne på bloggen under natten och ser detta, komentera gärna vad ni tror, och det som gissar rätt blir dagens Nattbloggare här i min blogg:)
Dankeshön
God natt<33

Misterbling <3 Mig

Hejsan!! Ni har väll hört talas om misterbling? iaf, det är en sjuk cool sida med skit snygga smycken, det finns allt från snygga kill o tjej klockor, snygga örhängen, Kepsar till killar , och äkta silver halsband från 200kr , och massor med andra snygga saker!! Ni borde gå in på den där sidan å köpa något för det är helt omöjligt att man kommer därifrån tom:P
www.misterbling.se -   Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar, klockor och kepsar!

Misterbling.se

Klicka på bilden om ni vill gå in på sidan, eller gå in på länkar längst ner på bloggen:)
Peace and love

Statistik

Hejsan!! har kollat min statistik, och det har gått upp ganska mycket och lite neråt också, men det kan bero på tiden, tog den här bilden precis när jag vakna typ vid 11:P
Men tack alla som läser bloggen hoppas ni gillar den;)


HipHop Girl By Caatz

Hejsan!! tänkte säga några saker om hiphop!! HipHop är en ganska cool stil tycker jag, Vissa kanske tycker att det är värsta ghetto stilen, men det är typ en av dom snyggaste stilar som finns tycker jag, vill du ha en sådan stil genom att använda kläder eller smycken så borde du gå in på misterbling för där har dom helt grymt coola smycken:) Nu ska jag ladda upp ihop 2 hiphopiga stilar för tjejer;)




Det här är en av mina hiphop outfits som jag har satt ihop, gillade värkligen det;)
En snygg jumpsuit med ett par lila skor från Gojane och Ett par skit snygga örhängen från misterbling.



Och det här är den andra hiphop stilen för tjejer som jag värkligen gillar:)
Jumpsuit från Babyphat och skor från Gojane och sedan dom snygga örhängerna från Misterbling:)

Komentera

Ville bara säga, eftersom att det är midnatt och bloggar nu!! så om ni nu råkar komma in till den här coola bloggen! så komentera gärna, för vill veta om någon människa e inne här:)
Please do it

I LOVE DANCE

Gick precis in på Medborgar skolans hemsida och då såg jag att salsan ska börja nämligen, finally:P Jag vill så gärna börja på salsa älskar det så myckeee, men reggaeton låter också roligt, men Jag tror jag börjar på salsa!!

Vill ni höra en liten historia? ni får höra fast ni inte vill nu:P


I vintras så hade jag anmält mig till medborgar skolan för att jag skulle börja på salsa, var skit glad!! Men vad tror ni händer, det var 2 kompisar som följde med mig för ville inte gå själv första gången, vi letar efter lokalen i över en hel timme, vi gick i genom hela byggnaden o allt skit!! Vad tror ni händer?? jävla cp kursen skulle inte bli av och vi går runt där som idioter o frågar massa folk!! Sen skickar jag ett mail till dom, och där såger dom att kursen inte har startat för det var inte tillräckligt många som anmälde sig, men dom hade inte sakt ett skit till mig fan:;P men hoppas nu att det blir av för vill värkligen börja på SALSA!!


Moive night

Hejsan!! Det är kväll nu 00:10 och jag sitter här och lyssnar på musik, på pitbill- i know you want me:) jag älskar sån musik, jag e ju Latina så musik för mig e livet haha:P

Och Shaft e på tv så det ska jag kolla på snart:)
Det här inlägget blev väldigt kort, men ja vet inte vad jag ska skriva, va precis ute på 1tim o 30 promenad med 2 kompisar(alla 3 grannar o har kännt varandra sen små), sen på vägen så ser vi en arab familj bråka typ:S aja men,  Ni får ha en skön kväll, kanske mobil bloggar under natten;) GOD NATT<3

Hejsan bloggen;-)...

06f2fb151e7b9b70cc855cadefc7daa9.png

Kolla varifrån!

Hejsan bloggen;-) sitter nu hos en kompis i stugan, vi dansar sönder oss till galen shake låt, vi sheejkar loss till pitbull, beenie man o massa andra dans låtar:-D som sakt jag mobil bloggar nu o ser ni bilden med mina vackra ben o fötter haha:-D OMG VI DANSAR TILL LOCO MED PACHANDA... Första meningen e " i wanna have sex with you after the party"haha. Aja men ses när jag e hemma då bloggar jag mer. Puss:-*


Jag ska...

0-1dcd65a05b1544482e36c732fd916810.png

Kolla varifrån!

Jag ska ut nu


My story of The voice


Så går det!!

Kollade nyss på en video, det va ren tjej eller en 3barns mamma som hade gjort en egen plastikoperation på sina läppar, hon hade tydligen köpt flytande silikon och lakt det så sina läppar, fatta om hon misslyckades? vilken hon gjorde grovt asså, ijuuuuuuuuu!!
Men vem fan e dum och förstorar sina läppar själva med ingen utbildning alls, man måste värkligen vara störd i hela huvet asså!

Tänk om kissies läppar hade blivit så, vilken skandal!!

"Veckans Blogg"

Heejsan!! Tänkte ha en liten tävling här som är ganska vanligt inom bloggvärden, alltså Veckans blogg, om du nu vill ha mer läsare till din blogg så nu har du chansen att få flera läsare!!
Så anmäl dig här på bloggen och om några dagar så väljer jag ut 5st av mina favoriter, sen är det upp till er att folket förstar;)
Lycka till:)

Veckans Designer

Hejsan!! Tänkte börja med en ny grej som heter " Veckans Designer" där jag väljer ut 6 stycken outfits från en känd designer, och det här veckan så blir det en jätte cool designer som är jätte känd och det är Versace, Älskar dera kläder<3<3<3<3




En snygg söt kort svart klänning som passar vem som helst, passar bra till olika events man ska till, och det har ett litet hjärta vid halsen som gör klänningen extra fin:)


Det här är en av mina favoriter för här ser man en snygg sofistikerad outfit som man kan ha till affärer och samtidigt se snygg ut, och den vita väskan passar som pricken över I.


Ännu en snygg o fin klänning som också passar jätte fint till kanske en speciell dag eller någon fest, det beror helt på:) Men den är söt o chic.


Den här klänning är så himla cool, passar perfekt till en party kväll, den är både elegant o snygg:)


Den här guldiga klänning matchar med den som är ovanför, så om du och din kompis ska på en partykväll då passar den här dig, med ett par snygga skor o accesoarer så är du redå för en oförglömmlig kväll;)


Det här är en av mina favorit klänningar, det ser ut som om man har vågor på sig för klänningen är så fin och elegant och den passar perfekt för en speciell gala kväll, men fyf*n vad jag gillar den, nu vill jag ha den till mig själv:P

Aja näste vecka kommer det 6 andra outfits från en annan känd designer,
men vad tycker ni om dessa 6 outfits från veckan?

Mobil blogg-natt

Hejsan bloggen! Jag klockan e nu 02:38 och jag kollar på cape fear där min favorit skådis är med, nämligen robert de niro, love him:) det är ganska kul att mobil blogga faktist:) jag vet fan inte vad jag ska göra imorn, det kmr va en fin skinande sol imorn så ska nog gå till min baksida för att sola lite o få en fin färg;) just nu så längtar jag till the voice konserten, har typ pressat CrossfirE och PachangA. Men nu ska jag kolla på filmen, ha de bäst o god natt<3

Nattblogg

Hejsan!! klockan är nu 00:04 och kollar på en film på 5an, vet ej vad den heter o pallar inte kolla,
Iaf testade att mobilblogga genom mobilen så klart, det funkade bra;) får fortsätta med det;)om ni tycker de:P??

Har inte mycket att blogga om nu, men ska fortsätta kolla på filmen nu med min syster:)

Hare bäst, god natt<33


Mobil blogg

Hejsan:) tänkte prova o kolla om det går att mobil blogga. Men iaf nu e jag på väg till kiosken me mina kompisas dom ska äta mat men jag ska bara ta en glass:) aja men ses sen. Puss n kram<3

Back Home

Hejsan!! Har precis kommit hem från stan nu, Jag hitta typ inget nästan, köpte bara BH som var ganska fin!!
Sen så tog jag en glass med Pecannötkola och Dansk nougat, ii så himla gott:D
Aja sen blev det en liten runda och vidare mot flygis för att köpa mat till ikväll, det blir, lite biffar med egna klyftpotatisar och Biarnesås(Stav fel), det kommer bli göött:D

nu så kom min söta lilla systerdotter ska gå hälsa på henne, vi ses sen här på bloggen,
Bye<3

To The City

Hejsan på er!! Hur äre? med mig är det bara bra, för att det är jätte fint väder just nu yeei!!
Ska ner på stan nu och se vad jag hittar, ska gå förbi H&M för att se om jag hittar något arnas åker jag till Sthlm nästa vecka och går till H&M där, till Gina måste jag också till, har inte varit där på hur jätte länge som hääääälst!!!

Men, vad ska ni göra idag då?
Bloggar sen när jag har kommit hem, hare bra puss<33

Hatar myggor

IIII jag har precis vart ute med några kompisar, först så gick vi o sola lite, fast inte jag, min ena kompis solade medans jag o min andra kompis vänta på henne!! iaf solriet ligger i hotelet, samt gymmet där jag går!! iaf vi vänta i 30min sen va hon klar! så då gick vi till,,,,, (trummvirvel) Mcdonalds haha, satt där tog en glass och sen drog vi till parken där jag fick 100000000000000000000000000000 myggbett på benen, fyfan vad jag hatar myggbett asså!!
Aja men nu sitter jag här hemma och lyssnar på lite Michael J Jackson(R.I.P)!!


Bry inte er om hur jag ser ut på ansiktet för jag skulle precis börja prata haha!!


min kompis där inne!!

Ha de bäst o god natt<33

SPOTLIFE

Jag har nu sökt till spotlife, och hoppas att dom tar emot mig för jag vill värkligen det!! Nu när jag har börjat blogga så tycker jag det är roligt, och jag tror den här bloggen är unik, för att jag kopierar inte andra bloggar, som vissa andra gör för att dom inte kan blogga!! Och sen så skulle de inte skada att tjäna lite pengar, men bara jag kommer med så blir jag glad, summan av pengar spelar ingen roll!!

Jag vill inte att min blogg ska vara en fjortisblogg som de fleste är, jag är en invandrare och ibland jag jag blogga om sjuka saker, typ MAT(LOVE IT) typ sånna grejer som inte andra bloggar, därför e min BLOGG UNIK!!! Right


Vilken blogg är bäst? och varför?

Vilken blogg tycker ni är bäst?

Kissie, den kaxiga o bråkiga blondinen som alltid ska klaga på alla, men ändå så gillar alla henne för hur hon är,
och dessutom en blondinbella hatare som är hennes blogg fiende inom bloggvärden!!


Kenza, den glada och trevliga tjejen som gillar att festa ganska ofta, Hon kan ha kul utan alkohol men kan kissie det?aja
Kenza är också inom den stora bloggvärden där det kan finnas lite catfights

Eller blondinbella, som är den söta och fina politiska kvinnan , som gillar att hjälpa sammhället och försöker oss ungdommar att må bra!! Tror nog också att hon ogillar kissies för att hon snackar skit om henne hela tiden!!

Vilken blogg är bäst tycker ni? de 5 som ger bäst förklaring till mig varför o vilken blogg är bäst får en länk!!

Min musik smak

Har alltid tänk på vad min musik smak är, men jag har ingen musik smak, utan att jag lyssnar på nästan allt faktist, älskar musik får mig att bli mycket glad faktist;)


Ceep your friends close and your enemy closer?

Det är min motto faktist, visst e den bra?
Aja, klockan är hur tidig som helst typ 11:33 och vanligtvis så brukar jag vakna vid typ 12:30 hihi!!!
Lyssnar på skön musik och laddar in för Da voice:Phaha det kommer sköna artister jue, dom jag kommer skrika åt är CROSSFIRE & PACHANGA iiiiiiii, ni som inte vet vilka det är vet jag inte vad jag ska tro om er haha!!!
En jag inte kommer se fram emot är Promoe, svenne bannan vad är det för låt??
Men aaa vad jag vill göra massor med saker, resa, shoppa, och massa annat:P

Nu skriver jag om saker som kommer i mitt huve så allt håller inte ihop här haha!!
Hmm som sakt, blogg kom fram i mitt huve nu, den där dessie assåå iiii vill bara doppa hennes ansikte i vatten o tvätta bort all smink hon har, ursäkte men jag irriterar mig på henne så mycket, hon tror att hon e stor hon e fan bara en 94:a , aja om jag var hennes föräldrar skulle jag låsa in henne i rummet å visa  henne en läxa!! aja men hon e som hon e liksom.

Me <3 Italien

Asså jag måste bara säga att jag älskar italien, det är en av världens vackraste länder(Fast mitt land kommer först så klart), jag ska ta mig fan o fixa helg jobb och sen nästa sommar så är det marsch pannkaka till italien det första stället jag ska åka till är mitt dröm ställe , Sicillien, iii älskar det där stället:) Men som sakt tjäna ihop pengar sen drar jag!!



Men vad har ni läsare gjort då?? Gjort något intressant??
Jag har typ bara varit hemma o ruttnat idag som vanligt, när man bor i en liten stad som norrtälje så finns det inte många allternativ, det ända man kan göra är att åka till sthlm som tur är ligger bara 1timma med buss, så dit kan vi gå till de stora affärer o shoppa loss:)

Oj insåg att detta var ett tråkigt inlägg, men har ni läsare tips om vad jag ska skriva om, någon dröm typ det pinsammaste jag har gjort osv, vad vill ni veta??
Ska gå kolla aa ni vet på vad CSI:D god natt<33

Snygga,Coola och fula bilder

Tänkte visa lite coola o snygga bilder, och 1 ful!! Nästan lite liknande som fokis blogg, men andra bilder!!


Snygga ros skor eller hur? haha

Men fyfaen vilka fula skor, vad är det där, älg eller?


snyggt!!

Very nice bird, right?

Tänk att fånga en så snygg o fin bild!!


So beautiful water:)

Ett litet V-inlägg

Detta är mitt första Vblogg, tänkte testa lite, vad tycker ni? ska jag fortsätta eller sluta med det? www.apans.bloggsida.se säger jag i videoklippen men det är min gammla blogg, så iäntligen ska jag säga www.Caatz.blogg.se bara så ni vet:P

Help!!

Är det någon där ute som vet hur man lägger upp profilbild på sin blogg? går in på sidan designa din blogg men det funkar inte:S så om ni är snälla o hjälper mig att säga hur man gör!! Först till kvarn för en länk här i bloggen;)

Lite om bloggen!!

Nu tänkte jag bäretta lite om min blogg här!!
För första gången så började jag blogga år 2008 i December fast inte här på blogg.se utan på bloggsida.se , har bloggat där i ett tag nu, men nu när de fick problem med saker så ville jag flytta hit istället för det är mycket bättre tycker jag:)

Iaf i min blogg så skriver jag om allt möjligt, om mitt vardagsliv, mode, stilar och sen vad jag känner för, meningen med att jag fixade blogg va för att jag ville spara minnen jag har haft förut, jag vill så klart tjäna pengar på min bogg också men inte bara för pengarna utan för att jag vill få ut mitt budskap jag har här för ibland skriver jag om hur man kan få ett bättre självförtroände, så jag hoppas ni gillar bloggen!!
På bilder så kanske jag kan se ut ibland som en liten fjortis, men jag e inte det jag gillar bara att ha kul och ta bilder!!
Caatz varför heter bloggen så?? Jo för att innan så hette jag apans på min andra blogg haha, men jag heter Caatz för jag tycker det är ett coolt namn och det ser nästan ut som mitt riktiga namn, så nära där iaf!!
Men  jag hoppas ni gillar bloggen och fortsätter läsa för det kommer att hända massor med kul här, med Tävlingar osv!!



Ha Det BäSt<3333

Trött apa

iiii OMG så trött jag är, vaknade klockan 7 på morgonen och är fortfarande vaken, inte vet jag varför, men men , ska nog somna om snart tror jag om jag kan;)
Vad  gjorde ni igår då? jag gjorde inte mycke alls, va ute lite sen gick jag till min kompis o hämta henne, sen gick hon(riva) natta o suz, hem till Natta, och jag gick hem för min söötasate lilla syster dotter sov över här hihi:)

Men men ska nog försöka somna om igen för är så sjuuuuukt trött:P
God natt? god morgon? vad ska man säga om man ska sova?

En annan tävling i en annan bra blogg

Hejsan folks!! Det är så att den här bloggen(http://shoppingandfashion.se/) som är en av mina favoriter har en tävling just nu där du kan vinna en snygg och rosa blogg dator, så om du vill vinna denna söta lilla dator så gå in på hennes blogg för mer information, Tävlingen avslutas den 8:e augusti klockan 23:59, så skynda till bloggen ifall du vill vinna den;)


Ps: Datorn väger nästan 1kg, så datorn kan du ta med precis vart som helst och ha den i väskan;)

http://shoppingandfashion.se/

Tävling= Arband

Hejsan det är så att jag tänkte lotta ut en fin o snygg arband till er läsare;)
Den som ger den bästa motiveringen till varför den vill ha denna snygga arband får den;)
Skriv i komentarsfältet motiveringen och din mailadress:)
Lycka till babes




Jagt tror att....

.... jag går och solar ändå, den vanliga solen är nog det bästa sättet att få en fin brun färg, för om man solar solarium så blir man brun i kanske 1dag och den bruna färgen kan se lite fejk ut beroände på vilken färg man har, men med den vanliga solen så kan man få en fin snygg färg och som ser ut som en egens hud;)

Nepp, men nu ska jag gå och sola mina vänner väntar på mig där;)
puss<3

Tävling

Hejsan!! Det är så att jag tänkte ha en liten tävling här!!
Om ni har hört om musik grejen " Spotify",så har ni chansen nu, Det ända ni behöver att göra är att skicka eran Mailadress och sedan länka min blogg i eran,
Så vill du ha laglig musik på din dator så nu har du chansen;)

Snabbis

Hejsan!! Gör ett snabbt inlägg nu, jag har inte gjort mycket, gick till donken och träffade tjejerna där och Riva har kommit hem från sin semester yeeei:) Iaf vi satt där ett tag och snacka o skratta haha, men sen gick vi, och sen gick några av tjejerna hem så vi gick till sussiz balkong och satte oss där för att prata lite mer, men myggorna börja komma så vi gick hem istället:P

OMG jag har missat 10min av CSI vad gör jag här o skriver, heeeej då<3

Vilken sol?

Aktuellt nu: Jag sitter vid datan och lyssnar på skön reagge sommar musik, väldigt kul att lyssna på gammla och nya låtar som påminner om tiderna där bak;)

Iaf idag tidigare på morgonen så gick jag o sola på min bakgård, det är den perfekta stället för att sola på, Natacha och emelie var redan där, jag kom en stund efter, men det var så het ute asså, önskar att det kunde vara så varjedag hihi:) Sen efter en stund kom suzan o sola, vi va där en stund sen gick vi hem, men skönt vare att sola, tror nog att det är bättre än solarium, eller vad tycker ni? sola solarium eller sola från den riktiga solen?
hmm vilken tycker jag om? vet faktisk inte:S:Phihi
Jag fattar inte ens varför jag solar, jag e redan liksom brun:P


Ha de bäst, bloggar sen;)<3

WIPEOUT



Gjorde något galet nyss:S Jag sökte till Wipeout tävlingen, ni vet den som går på kanal5, man får åka till Argentina för att tävla i olika banor!!
Jag sökte för att jag älskar utmaningar, och jag anser att det här är en stor utmaning för mig och det är " Once in a life time", så jag hoppas att jag kommer med och får åka till Argentinga;) Pray for me:)
Ha de bäst puss<3

Style By Caatz

Nu har jag satt ihop tre olika outfits, hoppas ni gillar dem;)


Något som vi alla älskar att göra det är ju att festa, så nu satte jag ihop dessa 4 saker eftersom att jag tycker det är jätte fint om du ska gå på en rolig och galen fest, outfiten är snygg och enkel!

1,Skorna är från Nelly

2,Linnet är från Asos

3, Byxorna är från Nelly

4, Väskan från Asos





Det här är en snygg och cool street outfit som jag satte ihop, denna outfit kan du ha som en vanlig outfit stil men du kan även också ha den på fester bara du byter ut skorna mot några högklackade så är du redo!
1,Tröja från Ed Hardy
2, byxor från Fetich
3,Klocka från Ed Hardy
4, Skor från Eckö red



Det här är en snygg och enkel fin outfit för stranden, Du kan ha den också om du ska på fest fast bara om du går på en "Beach party" arnas byter du om om du ska till en annan party, men som sakt söt outfit.
1,Klänning från Forever21
2, Skor från Forever21
3, Ring från Forever21


Varje vecka så ska jag sätta ihop 3 stycken outfit, vill du att jag ska sätta ihop en outfit så att du kan få inspiration, så är det bara att säga till så sätter jag igång;)


Musik lugnar ner......

.....mig och får mig att tänka på saker!! Utan musik så tror jag att världen skulle vara lite deppig, för varje låt som skrivs och som blir sjung(stav fel) har alltid en budskap och det är orden i låtarna man ska lyssna på för det kan ändra än!! Men det finns ju olika stilar av musik, det finns ledsen musik och glad musik! eller det finns också olycklig kärleks musik och lycklig musik! Det finns en musik för varje känsla man har!!

Just nu så lyssnar jag på musik, och det får mig att tänka på massor med saker som både gör mig ledsen och glad:( :) ibland så vill jag bara resa bort för att rensa tankarna, för man är alltid omringad av problem och man kommer alldrig bort från dom! Men man ska kolla fram och inte bak, visst?

Men ska gå iväg nu, ni får ha det så bra;) puss<3

The voice 09- Consert of the year baby

Heeeejsan! som ni vet så är det The voice 09 snart i kungsan, Många stora artister kommer och sjukt mycket folk kommer för att kolla, det kommer vara musik hela natten och dans på golvet med folket!! Hoppas att alla ni kan komma! Säg till ifall ni kommer så räknar jag hur mycket folk kommer, får se om det blir ett nytt rekord;)
Konserten börjar klockan 20:00 och slutar 23:00!! Kom och dansa o träffa nytt folk!! Peace


Design hjälp?

Hejsan!! nu hade jag tänk att hjälpa er med en ny grej, det är så att jag göra skit coola och snygga header till bloggar, har trifat o fixat här o där, och nu har jag lyckats med ett par snygga header´s!! Så om du vill ha en unik och snygg header till din blogg så skicka bilder och namn så fixar jag resten!!
Maila bilderna till [email protected] och sedan så länkar du denna blogg i din så att andra folk kan se vem som har gjort din header!!

Hoppas du vill ha min hjälp;)

Shopping så sugen

Hejsan!! åå fyfaen vad jag är sugen på att shoppa, har inte gjort det på typ nästan ööö 2 månader, har inga nya kläder och har brännt mina pengar på skit:/ nu blev jag lite arg!!!
iiii fan jag ska fixa busskort och åka in till sthlm de sista 160kr jag har och se om jag hittar något fint på gina typ:P
nej fan ii nu e jag lite surig, sorry!!



Dagens: låt- Aint that a kick in the head

<3två älskade frisörer<3

Hejsa:) Tänkte berätta lite om 2 stycken frisörer som jag bara älskar jätte mycket:) Den ena är sveriges bästa frisör och ni vet säkert vem det är, jo det är BOBBY ODUNCU:) Han är bara bäst på att fixa hår och so ni vet säkert så har han stylat många kändisar i sverige och några världs kändisar, och dom blev väldigt nöjda med deras resultat så klart, för bobby kan man lita på som frisör och han är nog en person man kan prata med och det känns som om man redan känner honom haha, inte för att jag har sett han och så men det är så jag känner:)
Hoppas på att någon dag få besöka hans frisör salong som kund;)

Bobby och Isabella som han även har stylat håret på:)

Bobby och linda rosing som även är en bra vänn till bobby:)

Han har även stylat Natacha peyere;)

om ni har besökt han bäretta gärna för min när och hur han fixade ditt hår alltid kul att veta;)



Och den andra fisören som är min favorit det är Frederick Fekkai, honom har ni säker hört talas om;) Han är en av väldens och USA´s bästa frisörer, han har såklart stylat många världskändisar som Modellen Izabella och vicotria secret modellen Alessandra ambrosio:) Han har varit med på många programmer , på en så va han gäst jurry och sedan så har han stylat tjejerna på Americas next top model! mitt mål är att någon gång besöka han när jag är i USA, kanske melerose place där han har en av sina salonger:)


Detta är självaste Frederick Fekkai:)


Modellen Izabella, Frederick och Alessandra ambrossio


Så  nu har jag berättat om 2 av mina älskade frisörer, jag tror att båda är lika bäst:) hihi

men aja nu ska jag till grannen och röka vatten pipa,  bye bye

alma de mi alma corazon de tempestad

Hejsan! Har precis kommit hem från en liten lång promenad från Flyg-Fältet till Lommarväger
asså ijuuu på vägen dig så såg jag en skit äcklig orm fyfaen blev skit skraj, men var tvungen att ta lite kort på den jue det är inte varje dag man ser ett äcklig djur!!! sen på vägen så såg jag mer små djur, typ små grodor och äckliga sniglar!! va tvungen att ta kort med lilla grodan också haha, den va iaf söt!!
Men men det var skönt med en liten promenad, fast det va lite regnit men skit varmt så att man började svettas usch:P
Nej men nu ska jag gå laga lite mat, det blir kyckling med tomatsås och lite ris!!



Om ni inte vet vad titteln betyder (Alma de mi alma corazon de tempestad) så kanske jag säger sen för det är på spanska och jag började tänka lite på en sak jag alltid har otur i haha:Pnejdå men det är en fin text på spanska, som ni vet jag pratar spanska och är från latinamerika för att vara exakt så är jag från HONDURAS:)

Me like colored shooes<3

här har jag valt ut ett par skit snygga skor från asos:) kanske ska köpa några av dessa, eller kanske lotta ut ett par? hmm hur ska jag göra köpa ett par till mig eller lotta ut en till er läsare!! help me hur ska jag göra!!


skon kostar 1,427kr

1,713kr


tropical shoes kostar 120pund

499kr

642kr


713kr


785kr


785kr


dessa heta skor blev jag kär i, men faen jag ska nog kanse köpa alla par:) eller vill ni också ha ett par?

Nu....

....kommer lite bilder från igår;)


Lite mat,läsk, Bacardi breezer, smirnof ice och mer mat hihi


min egna lilla drink med smirnof ice, bacardi water melon och en till bacardi men en annan smak tror de va pine apple.


Marwa, Jag och natacha<3


girls gone wild haha<3


nu orkar jag inte lägga in mer bilder, men det var iaf skit kul den här kvällen jue. Ska faen göra om den fast då ska jag sova borta så att man kan vara uppe lite längre hihi!!

Har ni tråkigt en dag samla ett gäng och va hos någon laga mat, kolla på film ,lyssna på musik o dansa:) det kommer ni inte ångra!!

LOVE SPOTIFY<3

Jag har precis skaffat spotify och fyfan vad jag älskar det, kan lyssna på vilken musik jag vill och lagligt, jag behöver inte ens ladda ner musik, kan bara söka en låt och lyssna på den;) för er som inte har det så rekomenderar jag att ladde ner det för ni kommer inte ångra det:D
FYFAEN VAD JAG LOVE SPOTIFY hihihaha<33



RSS 2.0